Boek de toekomst!

Admisol is leverancier van administratieve oplossingen. Admisol verzorgt zowel de programmatuur, de opslag als de back-ups. Alle oplossingen zijn gebaseerd op de Admisol Online (internet-) cloudboekhouding, de meest gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing op de markt. U heeft enkel nog een pc met internet nodig. Gedaan met al dat installeren! Dankzij de Admisol cloud heeft u altijd de nieuwste versie en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om back-ups.

Ook aanpassingen op maat zijn mogelijk.

Waarom Admisol?

  1. Perfect: Start met één van onze standaardoplossingen, groei tot een volledige maatoplossing. 
    Veilig: Alle gegevens worden simultaan bewaard op onze private cloud in 2 Belgische datacenters, die 50km van elkaar verwijderd zijn. 
    Knowhow: Gemaakt voor en door Belgen. Geen enkel ander land (ok, misschien Italië) kent zo’n complexe boekhouding als België. 
    Support: Helpdesk door programmeurs, meerdere keren dezelfde vraag? we passen het aan. 
    Capaciteit: Werkt ook voor grote dossiers, 10.000’en facturen per maand vormen geen enkel probleem.

Admisol is de pionier van het online (internet-) boekhouden. Sinds 2000 bedienen wij zowel eindgebruikers als boekhoud- en accountantkantoren. Admisol is een 100% browser based en Belgische boekhoudoplossing. Dat wil zeggen dat u met een standaard internetbrowser van op uw Windows-, Mac- of Linuxsysteem kan werken, zonder rekening te moeten houden met extra’s, zoals: Java, Citrix, Terminal Server, ... Internetboekhouden zoals het hoort!

Admisol nv

Victor Braeckmanlaan 367
B-9040 Gent - Belgium  
tel +32 (0)9 218 51 85 
info@admisol.com                
kbo BE-0471.029.822