Online boekhouding - facturatie

Admisol is leverancier van administratieve oplossingen. Admisol verzorgt zowel de programmatuur, opslag als de back-ups. Alle oplossingen zijn gebaseerd op de Admisol Online (internet) cloud boekhouding, de meest gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing op de markt. U hebt enkel een pc met internet nodig, niets meer installeren, altijd de nieuwste versie, geen zorgen om de back-ups. U kan Admisol vrijblijvend testen.

Klik op de login knop om in te loggen

Meer info...

Admisol online boekhouden, het meest gebruiksvriendelijke pakket van België. Voor elke persoon of vennootschap welke eenvoudigweg en zonder zorgen van eender waar wil boekhouden. Makkelijke samenwerking met de boekhouder.

Meer info...

Online voorraadbeheer met onder andere leveringsnota, offertes, factureren, en bestelvoorstel leverancier.  

Meer info...

Online kassabeheer. Admisol retail is uitermate geschikt daar waar de klant een ticket of factuur vraagt, winkel, doe-het-zelf, ...

Meer info...

Online boekhouden in samenwerking met uw klanten. Controleer, verbeter en geef raad aan uw klanten. Verzend de btw via Intervat, maak rapporten op maat voor de klant. Alle resultaten beschikbaar zonder afsluiting.  

Meer info...

Speciaal voor reisagent, touroperator en de boekhouder. Inclusief de Admisol online boekhouding.

Meer info...

Speciaal voor de klanten van CEBEO. Rechtstreekse toegang tot de 300.000 Cebeo artikelen. Inclusief de Admisol online boekhouding.

Meer info...

Speciale versie voor vrije beroepen: Advocaat, Architect, Arts, Tandarts, Specialist, Kinesist.

Meer info...

In voorbereiding: speciale versie voor zowel btw plichtige als niet btw-plichtige immo vennootschap of particuliere verhuurder

Ook aanpassingen op maat zijn mogelijk.

Meer info...

Admisol kan u ook aangeboden worden in een versie op maat voor uw organisatie.

 

Admisol is de pionier van het online (internet) boekhouden. Sinds 2000 bedienen wij zowel eindgebruikers als boekhoudkantoren. Admisol is een 100% browser based Belgische boekhoudoplossing. Dit wil zeggen dat u met een standaard internet browser van op uw Windows, Mac of Linux systeem kan werken, zonder extra’s zoals Java, Citrix, terminal server of wat dan ook. Internetboekhouden zoals het hoort.